16/3/09

Συλλογικά είναι καλύτερα!

Καλησπέρα σε όλους που διαβάζουν το blog είτε φανατικά είτε με αγωνία ή και με ηρεμία!Ανεξαρτήτου πολιτικού χρώματος φυσικά!

Επειδή το blog λέγεται "Εμπειρίες φοιτητών" κι όχι μόνο δικών μου εμπειριών, προσκαλώ όποιον θέλει να μου στείλει με e-mail στο foititisdent@gmail.com τη δική του άποψη και εμπειρία από την καθημερινότητά του στη σχολή μας και φυσικά, θα το δημοσιεύσω ανώνυμα.

Γιατί ανώνυμα? Γιατί, όπως λέει και στο greece-salonika.blogspot.com:

"..ως ανώνυμοι τους αναγκάζουμε να απαντούν με επιχειρήματα
ενώ ως επώνυμοι τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση...
Πίεση που μεταφράζεται σε οποιοδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο παραταξιακό-πολιτικό σύστημα.
Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικούμε μέσω αυτού του blog...
Δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης,των εκβιασμών,των ύβρεων και των απειλών όπως θέλουν κάποιοι να αποδώσουν στους Έλληνες bloggers,
είναι η ανωνυμία που βάζουμε ως ασπίδα στις πιέσεις για σιωπή,για έλεγχο της ελευθερίας σκέψης & έκφρασης αλλά και διακίνησης των πληροφοριών..."

ΥΓ1: Φυσικά, μη θεωρείτε ότι στέρεψα από θέματα, γιατί οι ευχές κάποιων αργούν να πιάσουν!

ΥΓ2: Είτε αρέσει σε πολλούς είτε όχι, αυτό το blog δε θα γίνει χώρος διαμαχών, όπως επιχειρούν και με προκαλούν να κάνω, γιατί θα χαθεί η ουσία του. Ας προσπαθούν σε σχόλια φιλικών ιστοσελίδων να απομονώνουν λέξεις και να απαντούν με πυροτεχνήματα, μπας και δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί ουσία στα λόγια τους δεν εντοπίζεται και ούτε πρόκειται στο μέλλον....

Περιμένω τα e-mail σας λοιπόν!Τα λέμε στα αμφιθέατρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου