27/5/09

Και Α και ΟΥ, ο ήλιος ανατέλλει από της ΕΑΚΟ το γομφίο!

Καλημέρα σε όλους!

Το θέμα θεωρείται ήδη ξεπερασμένο, αλλά η εξόρμησή μας στην καλοκαιρινή Μυκονόοοοοοοοο, δεν άφηνε περιθώρια χρόνου! Εκεί πάντως περάσαμε καταπληκτικά με όσους ήρθαν!

Αποφάσισα να καταθέσω το απόσταγμα της εμπειρίας μου από τις φετινές εκλογές....

Όπως είναι προφανές, βρίσκομαι σε δίλημμα:

Γιατί πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές:

1. Για να ξυπνήσουν από τα άγρια χαράματα οι μεγάλοι συνδικαλιστές της σχολής(που υπό άλλες συνθήκες ούτε για τα εργαστήρια ή τις κλινικές δε σηκώνονται). Μην ξεχνάτε παιδιά, το πρωινό ξύπνημα τσιτώνει το δέρμα.

2. Για να βρει αφορμή η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. να ξεσαλώσει στη Μύκονο τη μεγάλη της επιτυχία στις εκλογές μπας και πάμε με λιγότερο από 200 ευρά.

3. Για να καταφέρει η αποχή να πάρει αυτοδυναμία!

4. Για να θέλουμε να ακούσουμε τα συνθήματα της ΠΑΣΠ από το μοναδικό, ενθουσιώδη, ανεπανάληπτο και ασυναγώνιστο αγωνιστή και σύντροφο Γιάννη Μακρυγιάννη(όχι του 1821)!

5. Για να φάμε σουβλάκια και πίτσες στη σχολή(πάρτε και από κανένα καλύτερο μαγαζί ρε παιδιά,φοιτητές είμαστε!)!

6. Για να δούμε ΔΑΠίτες μαζεμένους σε αμφιθέατρο πάνω από 10 λεπτά συνολικά και να συμμετέχουν κιόλας έστω και με τη δύναμη της φωνής τους!

7. Για να έρθει σε οργασμό η πρωτοπόρα παράταξη με την πρωτιά της! Μερικοί και μερικές ολοκληρώνουν μόνο με την εξουσία....

8. Για να αισθανθούμε όλοι Έλληνες κροίσοι ιδιοκτήτες νησιού με κάμποσα γράμματα, αφού πάντοτε κάποιος υποψήφιος θα είναι δίπλα μας ωσότου να ψηφίσουμε.

9. Μπας και τσιμπήσουμε κι εμείς κανένα κέρασμα από τις λίστες της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ που υπάρχουν στο κυλικείο τη μέρα των εκλογών.


Γιατί ΔΕΝ πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές:


1. Για να αφήσουμε και κανένα εγκεφαλικό κύτταρο ανεπηρέαστο στα παιδιά της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ!Μετά το αλκοόλ, αν πάρουν λίγα ακόμα τηλέφωνα δε θα έχουν και πολλά περιθώρια...Ας τους κόψει τουλάχιστον κάποιος επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά.....Εργάζονται καθημερινά για να βρίσκονται κοντά(ενάντια) στον απλό φοιτητή.

2. Για να μην είναι οι ΠΑΣΠίτες στην καταμέτρηση, σα να παρευρίσκονται στην κηδεία της λατρεμένης και casual(πάντα) ΠΑΣΠ.

3. Για να κάνει τα γενέθλια του o Tolis ήρεμος στο Coast(τουλάχιστον βάλτε τις εκλογές πριν τα γενέθλια του).

4. Γιατί δεν πρόκειται ποτέ οι κομματικές παρατάξεις να βγάλουν κοινά αποτελέσματα(bye bye ΕΦΕΕ και φέτος and forever).

5. Για να μείνει και κανένα κάθισμα ή τοίχος όρθιος στο μπλε αμφιθέατρο από τους πανηγυρισμούς(no comments) των "σχεδόν έχω ολοκληρώσει" ΔΑΠιτών.

6. Για να γλιτώσει το ξύλο ο άντρας ο πολλά βαρύς που (2η φορά μέσα σε ένα χρόνο) βαράει και το χέρι του στο προεδρείο(μετά μετανιώνει, γιατί απειλείται να φάει ξύλο - το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού - ).

7. Για να μαζέψουν από το facebook τη σαλιάρικη γλώσσα τους και να την σκουπίσουν στους γιακάδες τους τα ΔΑΠιτοειδή....

8. Για να μην ξανακούσουμε ποτέ περί πουλάδας, γροθιάς, ήλιου που ανατέλλει, γης που τρέμει, ανώριμων και ανικανοποίητων αφεντικών, σκατών σε αφεντικά (sic), και Α και ΟΥ!

9. Για να μην ξαναδούμε άτομα που ποτέ δε νοιάστηκαν για θέματα συνδικαλισμού, να γίνονται κομματόσκυλα εν μια νυκτί, γιατί έτσι νομίζουν ότι προσφέρουν.

10. Για να σταματήσουν οι ΔΑΠίτες να πιέζουν τους πάντες να μάθουν τι θα ψηφίσουν πριν την κάλπη.

11. Για να μην έχουν άγχος οι χαλαροί και άνετοι υποψήφιοι των οποίων ο κώλος, ίδρωσε από το άγχος μήπως δεν έρθουν οι φίλοι τους να ψηφίσουν.


Βοηθήστε με στο δίλημμα!Υπέρ ή κατά?

Και μη λησμονείτε!
Το mykonizing εστί φιλοσοφείν που είπαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου