14/5/09

Κουραστικοί και κουρασμένοι ΔΑΠίτες.....

Καλησπέρα σε όλους!Η ανασκόπηση για τις εκλογές θα σκάσει μύτη αύριο ή μέσα στο Σαββατοκύριακο!Αναμείνατε!

Μόλις κατέφθασε στο mailbox μου αυτό το e-mail από χρήστη(δεν ορκίζομαι αν είναι αρσενικός ή θηλυκό) εν ονόματι ksanthia. Αναλυτικότερα γράφει:

Κουραστικοί και κουρασμένοι ΔΑΠίτες….

Πόσο την θέλατε την 6η έδρα της αυτοδυναμίας?

Πόσες φορές θα χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο ο υπεύθυνος σας που την έχασε για 25 ψήφους? Τις ψήφους που ευελπιστούσε να πάρει από το 1ο έτος?

Σε πόσα blogs θα τον γλείψετε για να του ξανασηκωθεί….. το ηθικό….και στο facebook φυσικά? Κλειδιά σχολής δε θα δείτε ποτέ πωρωμένοι 2ετείς(υπευθυνιλίκι ίσως αν είστε καλά σκυλάκια).

Πότε θα πάρω πτυχίο για να μη δω ξανά αφηνιασμένους ΔΑΠίτες να ουρλιάζουν κατά την καταμέτρηση, να χτυπάν κατά σειρά :την πόρτα του μπλε, τα καθίσματα, την έδρα του προεδρείου μέχρι να σας αγριέψει κανείς και να μαζευτείτε σαν κότες πάλι πίσω στο κοτέτσι….. Nα έχετε αναψοκοκκινίσει από τις φωνές και να σας τρέχουν τα σάλια…. Πότε ??

Πότε θα καταλάβω γιατί κάνετε σαν αγρίμια για μια ψήφο??

Μήπως το κάνετε για το καλό της σχολής αφού είστε και οι πιο άξιοι (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!)???

Πότε θα κάνετε ένα πρόγραμμα για εταιρικά τηλεφωνάκια να σας βγαίνει και φθηνότερα???

Και ας βολέψει κάποιος την ξανθιά(βαμμένη) ΔΑΠίτισσα, σήμα κατατεθέν σας...... Ανταγωνιζόταν με 2-3 ακόμα για το ποιος είναι ο ποιος εμετικός.

Παιδιά του πολιτισμού και της παιδείας, άξιοι επιστήμονες και λαμπροί συνδικαλιστές….

Συγχαρητήρια για τη γλοιώδη νίκη σας……!



Εγώ να προσθέσω ότι χάρηκα που ξέρει το Foititisdent η εν λόγω κοπελιά(η ΔΑΠίτισσα). Τώρα, αν θα δει τον εαυτό της στο blog μου, δεν το υπόσχομαι. Όμως νιώθω πως αναγνωρίζεται η δουλειά μου(Χαχα!)

Και μην ξεχνάτε, ανασκόπηση εκλογών σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου