28/4/09

Στην Οδοντιατρική ακόμα ψήνουνε αρνιά!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη(για όσους πιστεύουν!)


Πρώτη μέρα μετά από 2 εβδομάδες καλοπέρασης και κραιπάλης και όπως ήταν αναμενόμενο τα πράγματα στη σχολή ήταν τρομακτικά ήρεμα! Είναι μάλλον η ηρεμία που επικρατεί πριν από την επερχόμενη καταιγίδα.....Βέβαια, μέχρι το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα αρχίσει να διαφοροποιείται, αφού πλησιάζουμε στις φοιτητικές εκλογές....

Πού φτάσαμε....?! Να είναι οι εκλογές στο facebook υπό τη μορφή εκδήλωσης(λες και πρόκειται για κανένα παρτάκι της ΔΑΠ ή της αγωνιστικής - χαχα - και πάντα casual ενδεδυμένης ΠΑΣΠ), όπου όλοι οι ευσυνείδητοι και αγωνιζόμενοι(στο LIDO, Coral και Hotel) φοιτητές καλούνται να επιλέξουν ένα δημόσιο και ισχυρό πανεπιστήμιο(κατά του ΠΑΣΠίτικου ευαγγελίου) ή να δυναμώσουν τις μεταρρυθμίσεις και την απαξίωση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων-αυτό είναι βαθύτερο νόημα-(κατά το ΔΑΠίτικο ευαγγέλιον).

Ακόμα, θα σταθώ στην Ιστολογία που εδέησε να βγει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα(όταν όλοι οι φοιτητές ήταν στα σπίτια τους δηλαδή!). Η έδρα δείχνει πως το έχει παραξηλώσει.... Όταν από τους 37 που την έδωσαν, πέρασαν μόλις 12(ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια), πώς είναι δυνατόν μετά να ενθαρρύνεις τον πρωτοετή φοιτητή να διαβάσει ένα μάθημα που πρέπει να το έχει λιώσει μόνο και μόνο για να πάρει το 5? Ας κοιτάξουν στη συγκεκριμένη έδρα, να βάζουν θέματα που είναι πιο βασικά, και όχι να ψάχνουν κάθε φορά να βρουν τα απίθανα για να περάσουν μόνο ελάχιστα άτομα.........Αν είναι δυνατόν....Υποτίθεται πως στο πανεπιστήμιο δεν προάγεται η παπαγαλία και η στείρα απομνημόνευση, αλλά 7 μήνες τώρα, το αντίθετο βλέπουμε σε βασικά ιατρικά μαθήματα του 1ου έτους.....

Το τρίτο που θα εστιάσω είναι η αγάπη και η αβρότητα των μελών της ΔΑΠ προς όλους τους πρωτοετείς. Χαιρετισμοί, χειραψίες, εναγκαλισμοί και φιλιά ανταλλάσσονταν εν ριπή οφθαλμού συνοδευόμενα απαραίτητα από τα χρόνια πολλά των ημερών. Ίσως να είμαι καχύποπτος(και το χαίρομαι), αλλά κάτι μου λέει ότι αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο που υπάρχει για τις εκλογές και τις ψήφους στο 1ο έτος.

Ξέρετε το γνωστό:
"Σε γλύφω,σε έχω από κοντά και σου κάνω τον καλό ή την καλή μέχρι τις 13 Μαΐου για να με ψηφίσεις και μετά θα λέμε πάλι ένα απλό γεια, όπως συνήθως, γιατί οι πολλές καλοσύνες είναι βλαπτικές μου έχει πει ο γιατρός"!



ΥΓ: Σήμερα άκουσα μερικές φήμες για ένα συνδυασμό-σχήμα ατόμων από το 1ο έτος που θα κατέβουν στις εκλογές! Μόλις μάθω περισσότερα και τα διασταυρώσω θα σας ενημερώσω!

Αναμείνατε λοιπόν! Τα λέμε στα αμφιθέατρα!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/4/09, 9:53 μ.μ.

    ετικέτες: αγάπες,αρνί,γλείψιμο,σουβλα,φιλιά
    looooooooooooool

    ΑπάντησηΔιαγραφή