8/5/09

Συνδυασμός Πρωτοετών Φοιτητών Οδοντιατρικής

Μόλις πριν λίγο κατέφθασε αυτό το e-mail. Πλέον μιλάμε επίσημα για μια νέα κίνηση, ένα νέο συνδυασμό που δραστηριοποιείται στο 1ο έτος και ακούγονται πάρα πολύ καλά λόγια για αυτήν την πρωτοπόρα κίνηση. Ας δούμε τι γράφει η ανακοίνωση των παιδιών αναλυτικά:


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ


Αγαπητοί συμφοιτητές,


Αισθανθήκαμε την ανάγκη να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός συνδυασμού με πρωτοετείς φοιτητές, γιατί πιστεύουμε ότι το παρόν σύστημα των παρατάξεων δε μας εκφράζει. Με αυτή μας την κίνηση δεν έχουμε σκοπό τη δημιουργία μιας νέας παράταξης, όπως πολλοί βιάζονται να προδικάσουν, αλλά να αποδείξουμε ότι είναι δυνατή η εκπροσώπηση των συμφοιτητών μας, χωρίς να βρισκόμαστε υπό τη σκέπη οποιασδήποτε παράταξης.

Επιζητούμε κάτι το διαφορετικό από τις υπάρχουσες παρατάξεις. Άμεσος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το έτος μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ή θα αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον(πρόγραμμα εξεταστικής, ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, συγγράμματα) και ταυτόχρονα να συνδράμουμε στις μεγάλες αλλαγές που προωθούνται στη σχολή μας μέσα από τα όργανα συνδιοίκησης.

Είμαστε πρόσωπα που είναι πιθανό να έχουν διαφορετικά πολιτικά πιστεύω, αλλά ενωνόμαστε με στόχο το συμφέρον των συμφοιτητών τους και λειτουργούμε με γνώμονα την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων μας. Είμαστε άτομα με όρεξη για ενασχόληση με τα θέματα της σχολής και ανοιχτοί στο γόνιμο διάλογο με τα μεγαλύτερα έτη, ώστε να βοηθήσουμε στα προβλήματά τους.

Ας δείξουμε ότι στις προσεχείς εκλογές δεν ψηφίζουμε με βάση τα SOS, τα κεράσματα και άλλα ψηφοθηρικά τεχνάσματα που συστηματικά χρησιμοποιούν οι κομματικές παρατάξεις για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, αλλά προτιμούμε άτομα ανεξάρτητα από κάθε παράταξη που έχουν ως μέλημά τους την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συμφοιτητές τους.


Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας και ελπίζουμε πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.



Καλή επιτυχία στις εκλογές παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου