24/2/09

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Τα links των χρήσιμων ιστοσελίδων μπορείτε να τα βρείτε στα αριστερά της σελίδας και με τον καιρό ίσως ανανεωθούν με κάποιους ακόμα συνδέσμους που βοηθούν στην ανεύρεση SOS ερωτήσεων και θεμάτων από παλιότερες εξετάσεις.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα :

Forum Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ Οδοντιατρικής : Το φόρουμ της 1ης δύναμης σύμφωνα με τις τελευταίες φοιτητικές εκλογές παράταξης της σχολής. Εδώ θα βρείτε θέματα παλαιότερων ετών για ιατρικά και οδοντιατρικά μαθήματα και διάφορες ανακοινώσεις που βγαίνουν στη γραμματεία της σχολής. Ωστόσο, όπως κάθε χώρος συζητήσεων που ανήκει σε παράταξη εξυπηρετεί ορισμένους τέτοιους σκοπούς με αποτέλεσμα να διαβάσετε συζητήσεις που γίνονται αντιπαραθέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικών πολιτικών απόψεων. Βέβαια, είναι ανενεργό κατά κύριο λόγο, καθώς τα μέλη που ποστάρουν σε αυτό είναι στελέχη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ..

Forum E.A.K.O : Το φόρουμ της Ενωτικής Αυτόνομης
Κίνησης Οδοντιατρικής. Και σε αυτό θα βρείτε SOS και παλιότερα θέματα εξετάσεων, καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες για τη σχολή και τη λειτουργία της. Επίσης, πάσχει από το σύνδρομο του φόρουμ της Δ.Α.Π., καθώς η κίνηση του είναι πολύ μικρή.

Forum Π.Α.Σ.Π. Οδοντιατρικής : Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά από το λίγο θεωρώ πως δεν αξίζει να ενασχοληθεί κάποιος σοβαρά,εφόσον χρησιμοποιεί τα 2 προηγούμενα....


Ptyxiomed.gr - Forum φοιτητών Ιατρικής : Το καλύτερο site για την εύρεση SOS και παλαιότερων θεμάτων στα ιατρικά μαθήματα. Ανανεώνεται από χρήστες-φοιτητές πολύ συχνά και διαθέτει Τράπεζα θεμάτων εξαιρετική. Επίσης δεν έχει πολιτική ταυτότητα, καθώς είναι ανεξάρτητο και είναι ιδιαίτερα ενεργό.

Forum Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιατρικής : Ιδιαίτερα οργανωμένο στον τομέα των παλαιότερων θεμάτων απο εξετάσεις ιατρικών μαθημάτων, καθώς περιέχει θέματα που δεν υπάρχουν σε άλλα sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου