25/2/09

Παρουσίαση των blogs σχετικών με τη Σχολή μας

Μετά από την παρουσίαση των χρήσιμων ιστοσελίδων, ήρθε η ώρα και των blogs που είναι σχετικά με την Οδοντιατρική Σχολή τα links προς τα οποία, μπορείτε να βρείτε στα αριστερά της σελίδας κάτω από τα links των χρήσιμων ιστοσελίδων.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα:

DentNEWS : Το πρώτο σε επισκεψιμότητα blog που αφορά την Οδοντιατρική σχολή Α.Π.Θ.. Έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση ανάμεσα στους φοιτητές της Οδοντιατρικής από τη στιγμή της ίδρυσης του πέρσι, καθώς αρκετοί αναρωτιόνταν ποιος είναι ο δημιουργός του. Φυσικά, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα άρθρα του σχετικά με τους καθηγητές της σχολής και τις κινήσεις τους και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε κάθε μια από τις κλινικές. Έχει δημιουργήσει τέτοια αίσθηση που σε Γ.Σ. υπήρξε μέχρι και θέμα συζήτησης επί αρκετή ώρα! Τον τελευταίο καιρό, ασχολείται με θέματα γενικότερα στοματικής υγείας και οδοντιατρικών νέων, αλλά πάντοτε υπάρχει πιθανότητα να "σκάσει" μια νέα είδηση περί των τεκταινόμενων στους επάνω ορόφους της σχολής μας.

Οδοντοφρένεια
: Ο τίτλος τα λέει όλα. Εμπνευσμένος από την Ελληνοφρένεια, το συγκεκριμένο blog ασχολείται με αρκετά από τα παραλειπόμενα της σχολής και με το βιτριολικό του χιούμορ και την αστείρευτη διάθεση για σάτιρα, προσφέρει άπειρο γέλιο στους γνώστες καταστάσεων και πραγμάτων που γίνονται σε μεγαλύτερα έτη. Πολλοί θα διακρίνουν μια εμπάθεια προς τον Τρε(εκπρόσωπος τύπου Π.Α.Σ.Π. Θεσσαλονίκης), αλλά χαλάλι τους, καθώς καταφέρνουν να προσφέρουν αρκετό γέλιο με τα όσα γράφουν. Μάλιστα το 1ο επεισόδιο της Οδοντοφρένειας κυκλοφορεί ελεύθερο εδώ. Με σύνθημα την τρέλα που πήρε πτυχίο από τη σχολή.

Οδοντίατροι εν δράσει : Το 3ο και τελευταίο blog που παρουσιάζω προς το παρόν. Κατά καιρούς, έχει παρουσιάσει σημαντικά περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα στη σχολή. Βεβαίως, ασχολείται και με άλλα θέματα οδοντιατρικά, τα οποία ξεπερνούν τα στενά όρια της σχολής μας.


Αυτά προς το παρόν!Καλά να περνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου